Ostali teniski turniri

Prikazani su ostali turniri (revijalni, nagradni i sl.) na kojima takmičari mogu učestvovati ali koji se ne boduju za rang liste TSB.

12. Teniske Nade – Trofej grada Beograda by Champions Bowl

12. turnir TENISKE NADE, deo Champions Bowl by Wilson serije, koja se u 2019. godini igra u 32 zemlje i regiona, održaće se u TK Haron od 6. do 12. jula 2019 godine. Teniski savez
Beograda kao i prethodne dve godine podržava turnir, tako da će se on zvati Trofej grada Beograda, što daje dodatnu dimenziju ovom uglednom turniru. Turnir je izborni za Srbiju,
Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu.
Deca će se kao i prošle godine takmičiti u konkurenciji do 9, 10, 11 i 13 godina. Kao i prošlih godina, Mali igrači će biti medijski partner turnira, i na našem sajtu moći ćete detaljno pratiti zbivanja u sve četiri starosne kategorije.
Sledi ono što zanima sve koji planiraju da učestvuju na turniru: GDE, KADA, KAKO, KOLIKO?

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

11. Teniske Nade – Trofej grada Beograda by Champions Bowl

Champions Bowl Serbia 2018, Champions Bowl Srbija 2018, Trofej grada Beograda, dečji teniski turnir 11. teniske nade, TK Haron Beograd.

11. turnir TENISKE NADE, deo Champions Bowl by Wilson serije, koja se u 2018. godini igra u 32 zemlje i regiona, održaće se u TK Haron u Beogradu od 2. do 10. juna 2018. godine. Teniski savez Beograda od prošle godine podržava turnir, tako da će se on zvati Trofej grada Beograda, što daje dodatnu dimenziju ovom uglednom i već tradicionalnom turniru.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Dizajn: Goran Tutić
© 2021 Teniski savez Beograda. Sva prava zadržana.

Facebook TSB
Prijava na turnir